Častolovičtí zahrádkáři vystavují v areálu chovatelů v Týništi nad Orlicí

Na výstavách Zahrada východních Čech v Častolovicích, která měla své kouzlo a byla připravována jako svátek všech milovníků přírody, fungovala mimo jiné i tradiční spolupráce s chovateli drobného zvířectva z Týniště nad Orlicí, kteří ukazovali své úspěchy. Ti nyní poskytnou zahrádkářům část svého zázemí na akci pořádané 12. října.

Protože pořádání zahrádkářské výstavy v Častolovicích si zahrádkáři nemohou dovolit (kvůli nadměrně zvýšeným nákladům v souvislosti s rozhodnutím rady obce), kamarádi - chovatelé nabídli zahrádkářům v Častolovicích možnost vystavit ovoce, zeleninu a květiny v rámci jejich akce. Tímto chtějí oplatit dlouholetou spolupráci.

Došlo k domluvě, že v rámci chovatelské výstavy dostanou prostor na ploše 5 m x 10 m pro uskutečnění samostatné zahrádkářské expozice. Zde bude ukázáno nejen pěkné aranžmá a výpěstky, ale k dispozici bude i odborná poradna, čímž si připomene úspěšnou 25letou výstavní činnost v Častolovicích. Výbor ZO ČZS Častolovice zve všechny milovníky zahrádek a přírody na výstavu, která se uskuteční v sobotu 12. října 2024 od 7.00 do 15.00 v areálu chovatelů v Týništi nad Orlicí.

ZO ČZS ČASTOLOVICE

ČASTOLOVICE
517 50
721 311 719 p. Helmich josef.helmich@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode